onsdag 12. mars 2008

Nytt dekk - Status 12.mars 2008

Sjekket litt frem og tilbake og det kan se ut til at jeg bruker Simson MS2 DC (fra Bostik) eller Rotanbond 2000 (Frimann-Dahl) svart elastisk natemasse, må snart bestilles.

I går kveld ble de 2 jernspantene i akterdelen av båten tatt ut og nye ble kaldsmidd og tilpasset skroget, skulle jeg få disse galvanisert og levert før Påske måtte de være DuoZink i hende i dag tidlig... kan hentes fradag :-) Det ble en sen kveld i går, men nå er metallet levert. Nå haster det å proppe gamle hull i hekken, pusse ned og behandle skroget innvendig med Lingu og gi det noen strøk lakk på de steder som jeg ikke kommer til nå dekket er lagt.

Planen er også å kjøpe nye mahogny slik at vi får lagt dollbordene med kun én skjøt på hver side, blir vel en tur til Sverige i starten av neste uke... Materialbehov for dollbord er 2 stk 30 mm tykke bord 7 meter lange og min 40 cm brede.




Informasjonen under ligger fast på denne forsiden. Vil du se eldre innlegg kan du klikke på linken
Eldre innlegg på linjen over eller velge fra menyen Let i Arkivet ute til høyre der du finner alle innlegg i kronlogisk rekkefølge. Alternativt kan du velge å se alle innlegg merket med en spesiell Etikett, også dette fra menyen ute til høyre som heter Vis alle merket